maandag 19 september 2011

Getagd



Gisterenavond zijn we teruggekomen van een heerlijk weekend Gent! Daarover in de volgende post meer.

Ik ging eerst even de mail checken, zie ik dat ik ben getagd door Tjits en Maia. Ik dacht: wat is dat nou??
Dus gelijk even gaan kijken.......ik ben vereerd, dames, dat jullie me hebben getikt. Ik doe graag mee!

Hier komen de 10:

1. Ik ben dus Nicole, 42 jaar, 1.70 m, en van origine een roodharige. Helaas omdat er grijze highlights in komen verf ik het tegenwoordig.

2. Ik ben vrolijk van aard en lach ook graag (en hard volgens de mensen om me heen; haha!) maar kan ook erg angstig zijn. Ik wil graag overal controle over hebben maar over het leven heb je dat nu eenmaal niet. En dat is wel eens moeilijk voor mij: ik denk teveel aan dingen die kunnen gebeuren. De laatste tijd gaat het goed en denk ik: Pluk de dag!

3. Ik doe al bijna 15 jaar de administratie op de kaarsenfabriek van mijn man en zwager. Ik ga nooit met tegenzin; leuk werk en ook erg belangrijk leuke collega's! Dus bij ons aan kaarsen geen gebrek! haha!

4. Mijn hobbies zijn: koken, tuinieren, wandelen, knutselen zoals kransen maken, sporten, ik ga 2 x in de week fitnessen en het huis en de tuin gezellig maken.

5. En sinds kort dus ook bloggen. Ik zit al een uur achter de PC terwijl op maandag mijn poetsdag is......
Ik vind het echt verslavend.....ik wil graag bij iedereen een berichtje achterlaten en zit ondertussen te bedenken wat ik weer kan gaan posten. Ik heb een strijk liggen van hier tot.....maar ja!

6. Mijn favoriete vakantieland is Frankrijk. Ik hou erg van het Bourgondische leven daar. De mensen leven daar relaxter en genieten meer naar mijn idee. Maar sinds 2 jaar hebben we Spanje ontdekt en daar voelen we ons ook helemaal thuis.

7. Mijn favoriete drankje is droge witte wijn. Elke avond drink ik er een paar. Aleen tijdens het koken en eten. Mijn man en ik koken altijd samen. Wij houden allebei van koken en zelfs de kinderen beginnen het ook leuk te vinden. Ik vind het heerlijk om relaxed te eten en samen met de kinderen de dag door te nemen. Samen eten vinden wij dan ook heel belangrijk!

8. Ik houd niet van een volle agenda en afspraken over 3 maanden. Ik vind het veel leuker als mensen spontaan langskomen en dat tijdens een drankje het idee ontstaat om gezellig met z'n allen te eten. En dan samen kokkerellen met de dingen die we in huis hebben en er iets lekkers van maken!

9. Ik ben een lente/zomer mens. De herfst gaat nog wel maar vanaf januari mag het van mij weer voorjaar worden. Die donkere, sombere dagen is niks voor mij.

10. Ik ben dol op de boeken van Nicci French en Elisabeth George. Ik zie het dan helemaal voor me.....oude dorpjes met schattige cottages op het Engelse platteland. Ik ben dan ook helemaal fan van de TV-serie Midsomer Murders.

Zo jullie weten wat meer van me!

Nu mag ik ook weer 5 mensen tikken. Ik hoop dat jullie meedoen maar het is geen verplichting! Ik heb mijn naamgenoten getikt, de anderen heb ik zomaar willekeurig gekozen; ik volg jullie allemaal even graag!







Ik ga nu echt wat doen in huis... Gent komt de volgende keer!


Veel liefs en groetjes van



Nicole












17 opmerkingen:

  1. Leuk om te lezen over jou,en ben je al aan het poetsen,je hebt er fijn weer bij.

    gr Stina

    BeantwoordenVerwijderen
  2. superleuk Nicole om jou nu ook wat beter te leren kennen, dankjewel!!
    grappig we hebben best veel overeenkomsten.. roodharig van mezelf ben ik ook en ook ik verf het vanwege de grijze haren..
    de nrs 2, 5 en 6 zijn ook zeker op mij van toepassing:) en nr 8 zou ik ook zelf opgeschreven kunnen hebben haha! ik vind het ook zoveel leuker als mensen spontaan langs komen en dan blijven eten oh zo gezellig!

    lieve groetjes van Tjits

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Leuk dat je mee deed Nicole!
    Een kaarsenfabriek da's altijd gezellig ben wel eens bij bolsius in Schijndel gaan kijken leuk hoor!
    De afkeer van volle agenda's en dat Engelse platteland spreken mij zeker ook aan.
    En dat bloggen idd ik kom ook minder aan poetsen toe maar...wat is nu belangrijk? haha
    Fijne dag,
    Groetjes Maia

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Volgens mij zijn jullie een heerlijk bourgondisch stel! Zo leuk om dit over jou te lezen. Ik ben zelf helemaal geen keukenwonder, maar kan er wel van genieten als anderen dat hebben (en wou dat ik het zelf ook wat meer in me had!)
    En ach, 1 voordeel van de strijk: het blijft gewoon liggen! Maar ik ken dat hoor, bloggen is echt verslavend ( nog 5 minuutjes, nou ja, nog even 5 minuutjes dan... en voor je het weet is er weer een uur voorbij!)
    Groetjes Elly

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Jij ook al getagd,

    Het is toch wel leuk om zo van ieder wat te weten te komen.
    Angsten zijn niet leuk..ik weet er alles van, Maar wel hel goed dat je nu meer kunt relativeren, dat gaat naar mate je ouder word toch steeds beter,Dus hou goede moed.

    En dat witte wijntje..ja heerlijkkkk vooral blijven doen.

    lieve groetjes

    BeantwoordenVerwijderen
  6. wat leuk Nicole om je op deze manier war beter te leren kennen !!!wij hebben wel veel overeenkomsten want wij gaan ook graag... ja heel graag naar het mooie Frankrijk...en de zoete inval is hier ook zeker van toepassing.
    ik kook ook graag met een glas rode wijn in mijn hand..... en Januari!!!!!!Die gooi er maar tussen uit wat mij betreft.Elf maanden is ook goed Ha..ha..
    lieve groet Elly

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Nou kijk dat we dan ook weer allemaal...fijne avond liefs van mij...xxx..

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Geweldig om zo jou beter te leren kennen. Je bent een veelzijdig iemand die ook lekker bezig is en dan dat bloggen, ja, strijken, klusjes in huis die schieten er hier ook weleens bij in.

    Groetjes,
    Eefie

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Sinds het bloggen is mijn huis ook veel minder geordend ;0)
    Maar ach.....zo gezellig.
    Leuk om weer wat meer van je te weten.....
    Fijne avond
    Lieve groet

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Leuk om medeblogsters op deze manier beter te leren kennen. Bloggen is inderdaad verslavend, maar ja, het is dan natuurlijk ook veel leuker dan al die huishoudelijke klusjes ;)

    Fijne avond. Groeten, Miranda

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Leuk om zo meer over blogsters te lezen. Wat gezellig dat je samen met je man kookt. En strijken is nou eenmaal minder verslavend dan bloggen.
    Fijne week. Groet, Annet

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Superleuke post Nicole, altijd leuk om iemand een beetje beter te leren kennen! Lijkt me heerlijk als je man een kaarsenfabriek heeft :-) Hele fijne week gewenst, groetjes Anja

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Hoi Nicole..haha je hebt me getikt!! En bij deze mijn 10 geheimen zijn geplaatst. Ik hem niet verder doorgegeven..mijn linker rij is alleen maar deze tags.Hihi Ik spaar hem op voor later, fijne dag nog, Nicole*

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Mooie post heb je hiervan gemaakt, zo krijg ik toch een beeld voor ogen van die Nicole die altijd lieve berichten bij me post!
    Geloof me, als je blogt worden die donkere dagen in de winter zelf geen ramp want dan valt het tuinwerk weg en houd je lekker veel tijd over om te bloggen ;)))
    liefs, Sonja

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Hallo wat een heerlijk weetjes zeg kom veel dingen van mij in terug ..... weet bloggen is erg verslavend maar ja een poetsen ook dus hahahahah delen we het gewoon door twee hahaha al ben ik wel een poetskont maar maak er gewoon tijd voor .... je houd net als ik van koken en dat wijntje heerlijk maar wel halfzoet.... wens je een fijne dag hier in harlingen is het echt herfstweer maar ja hou ik wel van ...lieve groet rosita

    BeantwoordenVerwijderen
  16. Hoi Nicole
    Bedankt voor je tag....jeetje je hebt me wel wat aangedaan hoor hihi
    Heb toch voor deze ene keer een poging gewaagd,niets bijzonders hoor
    Mijn ik past echt niet in 10 stukjes
    Ben helaas ook minder actief op blogger,komt wel weer

    liefs Maria

    BeantwoordenVerwijderen
  17. wat een leuke weetjes over jou, en ook bij jou heb ik wel weer overeenkomsten :-)
    ach en weet je er zijn ergere verslavingen als bloggen, dat is het leuke haha

    BeantwoordenVerwijderen