maandag 30 januari 2012

Op tafel

Wat een verrassing toen we vanochtend wakker werden....de wereld was een beetje wit. De dikke truien, handschoenen, dassen en mutsen werden weer tevoorschijn gehaald. Hier in Brabant sneeuwt het al de hele middag. Helaas blijft niet alles liggen maar wat ziet het er toch heerlijk winters uit! Ik vind het toch wel weer leuk!

Ook wit is het nieuwe dienblad wat ik een tijdje terug heb gekocht. Ik had op de salontafel altijd een donker houten dienblad staan en wilde wel eens wat anders. Ook op de bank wat nieuwe kussentjes en het ziet er al gelijk anders uit.














Geniet van de winterse dagen die komen.....maak er iets warms van!

Vele groetjes en liefs van


Nicole

maandag 23 januari 2012

"Ons durskes"

De Brabanders onder ons zullen het wel weten: ons durskes zijn ons vrouwkes oftewel onze dames! Ik heb bij jullie al verschillende mooie, oude dames voorbij zien komen. Bij ons wonen er twee. In de woonkamer staat de jongste. Deze heb ik vorige week via MP gekocht in een dorpje hier verderop.


Een oude kraag heb ik nog niet dus heb ik er maar een stuk oud gordijn over gehangen als sjaal.......ik vind het voorlopig wel leuk zo.


In het halletje staat een oude dame; zij is al enkele jaren bij ons. Hoe oud ze is weet ik niet. In de winter krijgt ze altijd een lekker warm vosje over haar schouders.





Nog even een nostalgisch kiekje van "ons durskes".



Fijne week allemaal!


Liefs en groetjes van

Nicole

woensdag 18 januari 2012

It's all in the details...

Renny van de mooie blog Bizzy@home heeft weer een leuke challenge bedacht: It's all in the details... oftewel maak een post met detailfoto's zodat zij daarvan een mooie collage kan maken.

Ik dus de kamer rond met mijn camera en wat foto's gemaakt. Wel moeilijk om duidelijke foto's te maken van dichtbij. Toch zaten er veel goeie bij dus heb ik hiervan een collage gemaakt.



Wil je ook meedoen, kijk dan even op de blog van Renny.

Fijne week verder!

Liefs van

Nicole


maandag 16 januari 2012

Weer wat anders voor het raam.....

Na de kerstdecoraties is het weer tijd voor wat anders voor het raam. Tenminste... de tak blijft maar er komen wat andere decoraties aan te hangen. Afgelopen weekend heb ik wat zitten knutselen en dit is het resultaat....



Op internet kwam ik van die leuke schaatsjes tegen.....die ga ik maken!



Ook heb ik wat leuke labeltjes gemaakt. Ik zie bij jullie de prachtigste labels voorbij komen met zo'n mooi oud randje. Ik ben voor het eerst aan de slag gegaan met de distress inkt. Ik heb in de winkel maar gevraagd hoe dit ik moest doen want ik ben echt een leek wat dat betreft. Ik heb maar wat zitten smeren maar ik vind ze goed gelukt! ;-) Eventuele tips of aanwijzingen zijn welkom!




Verder nog wat andere freubeltjes gemaakt met plaatjes van kindjes in de sneeuw....




Op de kist tulpjes, oude kaarten en andere prullaria.....










.........en ik ben weer helemaal blij en tevreden!

Ik wens jullie een hele fijn week! Maak er weer iets gezelligs van!

Veel liefs en groetjes van





Nicole

maandag 9 januari 2012

Tulpjes en hyacintjes

Afgelopen zaterdag de kerstspullen weer opgeruimd. Van mij mag na de kerst het voorjaar gaan beginnen. Jammer genoeg zullen we daar toch nog even op moeten wachten. Dan maar wat voorjaar naar binnen halen.....en ja weer rood......










Ook nog wat witte hyacintjes.....ik ben er dol op!








In het bakvormpje heb ik een gehaakt kleedje geplakt met daarop een nostalgisch plaatje.




Vandaag zijn de kinderen weer naar school geweest.....alles weer normaal. De vakantie was gezellig maar ik ben het beste in mijn normale ritme.

Fijne week allemaal en groetjes van


Nicole



maandag 2 januari 2012

Bonne Année

Ik wens jullie allemaal een super geweldig 2012 met veel geluk, liefde, gezondheid en heeeel veeeel blogplezier! Het afgelopen half jaar heb ik zelf kunnen ondervinden hoe leuk, gezellig en inspiratievol het bloggen is! Het verbaasd me nog steeds dat je zo'n leuke en lieve reacties krijgt van mensen die je eigenlijk niet kent. Allemaal heel erg bedankt daarvoor!




De afgelopen week was druk maar super gezellig! De eerste Kerstdag met de hele familie (20 man) een heerlijke kerstbrunch gehad! Het was geweldig.....iedereen had wat gemaakt.....




Afgelopen donderdag was ons zoontje jarig.....9 jaar alweer! Dat hebben we natuurlijk gevierd met familie en vrienden! Verder die week nog 2 verjaardagen gehad. Op oudjaarsavond zijn we dan ook gezellig thuis gebleven met ons eigen gezinnetje. Het was die week al druk genoeg geweest.

Deze week hebben de kinderen nog vakantie. Vandaag een beetje rommelen in huis, we gaan nog een keertje schaatsen op de schaatsbaan bij ons in het dorp, een dagje naar Den Bosch......de week is zo weer gevuld.

Fijne week allemaal!

Vele groetjes en houdoe!

Nicole